Kurz posunkovej reči nielen pre Policajtov

        Kurzu posunkového jazyka sa zúčastnili príslušníci PZ SR zaradení na rôznych úsekoch výkonu služby do policajtov prvého kontaktu (Pohotovostná motorizovaná jednotka odboru poriadkovej polície KR PZ, krajského operačného strediska, správynch služieb) až po policajtov zaradených na špecializovaných útvaroch kontrolného, resp. operatívneho charakteru. Kurz bol doplnený o členov OZ INNITOR pôsobiacich v mimorezortných záchranárskych zložkách, resp. v rámci Správy finančnej kontroly.
Kurz do bodky naplnil očakávania všetkých zúčastnených a pevne veríme, že všetky získané a nadobudnuté poznatky a skúsenosti budú využité pri komunikácii so sluchovo postihnutými osobami nielen pri plnených služobných povinností. "
Zároveň by sme chceli špeciálne poďakovať pani lektorke Ľubici Śarinovej za jej prístup, odbornosť a spracovanie zamerania kurzu podľa našich potrieb a tiež Vašej nadácii Pontis za sprostredkovanie a umožnenie zúčastniť sa takéhoto kurzu a pevne veríme, že to je len začiatok našej spolupráce.