5K Memorial Run/Walk - 5km Spomienkový Beh/Chôdza

Občianske združenie INNITOR s mediálnou podporou MV SR, www.specialunits.sk, Central Europe Television, RDA Academy, , www.wileyx.sk hlavným sponzorom SOG - Tactical s.r.o., a partnerom MPO  a zdravotníckym zabezpečením z Academy of Emergency Medicine usporiadalo dňa 6. septembra Charitatívno-športové podujatie - spomienkový beh na tých príslušníkov právo presadzujúcich zložiek ( Polícia, Mestská polícia, ZVJS, Finančná správa, Vojenská polícia ), ktorí pri výkone služby prišli o život.

Hlavným cieľom tohto prvého ročníka bolo dostať myšlienku OZ INNITOR do povedomia širšej verejnosti a začať tradíciu spomienkových behov.

Prvého ročníka sa zúčastnilo viac ako 60 ľudí, z toho 49 priamo na bežeckej/chodeckej trati. Aj keď umiestnenie nebolo až také podstatné, prví traja bežci dostali hodnotné ceny od firmy SOG-TACTICAL s.r.o., poháre a víťaz aj putovný pohár. Všetci účastníci obdržali armband ( gumový náramok ) a najmenší účastníci aj diplom.

Dúfame, že sme založili tradíciu, ďakujeme za účasť a podporu tejto myšlienky. V prípade, že nám chcete pomôcť pripraviť lepšie podujatie ozvite sa so spätnou väzbou, návrhmi a pripomienkami na náš email: info@innitor.sk